Faciliteiten

De boerderij beschikt over een eigen ingang met hal en toilet. De woonkamer, met uitzicht op de Oudvaart, heeft een oppervlakte van 20 m².  Hierin bevinden zich een zithoek, tv, dvd-speler, radio en een houtkachel. Daarnaast is er een ruime sortering boeken en dvd’s in de ingebouwde boekenkast voorradig. Er is een aparte ruime eetkamer met oude elementen, zoals antieke wandtegels en een nieuw gebouwde keuken met Smegfornuis. De gehele woning is voorzien van een cv.

keuken

Overnachten

In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed (boxspring), wastafel en een douche. In de eetkamer zit de oorspronkelijke bedstedewand, waarachter ook een bedstede zit en waar je dus in kunt slapen. Erg leuk voor de kinderen! Tevens staat in de eetkamer een slaapbank, waar ook nog 2 personen kunnen slapen. Kinderstoel, bedje en speelgoed zijn desgewenst aanwezig.

steiger

Buiten

Rondom het vakantiehuis is er de beschikking over een eigen tuin van 500 m² op het zuiden; de voortuin met uitzicht op de speeltuin en de achtertuin met een terras aan het water en eigen aanlegsteiger. Je kunt hier prima vissen of met een kano of het bootje het water op gaan. Eettafel, tuinstoelen, vuurkorf en Weber BBQ zijn aanwezig. In de schuur kun je je eigen spullen, zoals bijvoorbeeld fietsen, kwijt.